Note to myself: Remember to buy more eggs! This recipe sounds heavenly!
2 comments:
Anonymous
said...
Här får du mitt, som jag provat mig fram till: 5 ägg 4 dl socker 100 gr mörk choklad 3 dl mjöl 300 gr margarin ev kaffe, rom, cointreau, el. dyl. men det är inte nödvändigt
Smält margarin+choklad o låt svalna, elvispa ihop det med övriga ingredienser, tjoffa i en springform som smorts och ströbrödats/kokosflarnats. In i 175 grader ca 30 min (för 22 cm springform), jag brukar ta den när den har stelnat ca 1/3 in från kanten. /PF
I am a biologist, lichenologist, and philatelist. I have been keeping a diary/weblog on the internet for many years. And I have been keeping a paper diary on and off for 48 years.
2 comments:
Här får du mitt, som jag provat mig fram till:
5 ägg
4 dl socker
100 gr mörk choklad
3 dl mjöl
300 gr margarin
ev kaffe, rom, cointreau, el. dyl. men det är inte nödvändigt
Smält margarin+choklad o låt svalna, elvispa ihop det med övriga ingredienser, tjoffa i en springform som smorts och ströbrödats/kokosflarnats. In i 175 grader ca 30 min (för 22 cm springform), jag brukar ta den när den har stelnat ca 1/3 in från kanten. /PF
Tack för den! 5 ägg, minsann!
Post a Comment