Smält blockchoklad över ett vattenbad. Bred ut chokladen tunt på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt. Strössla över topping du gillar: nötter, fröer, kärnor, kryddor, bär eller annat gott. Jag länsade skafferiet på gojibär, pumpakärnor, havssalt, puffad quinoa och chiafrön. Ställ in plåten i kylen tills chokladen har stelnat och bryt i lagom bitar. http://matildigt.se/category/recept2/
I am a biologist, lichenologist, and philatelist. I have been keeping a diary/weblog on the internet for many years. And I have been keeping a paper diary on and off for 48 years.
1 comment:
Smält blockchoklad över ett vattenbad. Bred ut chokladen tunt på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt. Strössla över topping du gillar: nötter, fröer, kärnor, kryddor, bär eller annat gott. Jag länsade skafferiet på gojibär, pumpakärnor, havssalt, puffad quinoa och chiafrön. Ställ in plåten i kylen tills chokladen har stelnat och bryt i lagom bitar. http://matildigt.se/category/recept2/
Post a Comment