Smält blockchoklad över ett vattenbad. Bred ut chokladen tunt på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt. Strössla över topping du gillar: nötter, fröer, kärnor, kryddor, bär eller annat gott. Jag länsade skafferiet på gojibär, pumpakärnor, havssalt, puffad quinoa och chiafrön. Ställ in plåten i kylen tills chokladen har stelnat och bryt i lagom bitar. http://matildigt.se/category/recept2/
Smält blockchoklad över ett vattenbad. Bred ut chokladen tunt på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt. Strössla över topping du gillar: nötter, fröer, kärnor, kryddor, bär eller annat gott. Jag länsade skafferiet på gojibär, pumpakärnor, havssalt, puffad quinoa och chiafrön. Ställ in plåten i kylen tills chokladen har stelnat och bryt i lagom bitar. http://matildigt.se/category/recept2/
ReplyDelete